Kedves Szülők, kedves Nagycsoportos Óvodások!

Az idei tanévben sajnos a járványügyi helyzet miatt egyelőre nincsen lehetőség a személyes találkozásra, ismerkedésre, a szokásos „Iskolai hívogató” programunk megtartására, de a leendő első osztályosokkal és szüleikkel szeretnénk felvenni a kapcsolatot.
Az eddig megszokott módon sajnos egyelőre nincs lehetőség az intézményünk megismerésére, ezért ezzel a néhány képkockával szeretnénk iskolánk mindennapi életét közelebbről bemutatni Önöknek és Nektek!

Kedves Szülők, kedves Nagycsoportos Óvodások!

Sági Eszternek hívnak, a gyerekek Eszti néninek szólítanak, és az elkövetkezendő tanévben én leszek az első osztályosok tanító nénije.
2020 szeptemberében kezdtem el tanítani itt a Rábapatyi Arany János Általános Iskola 2. osztályában. Korábban, pályám kezdetén, négy évig a Gércei Általános Iskolában is dolgoztam tanítónőként és napközis nevelőként.
Férjemmel három éve költöztünk Rábapatyra, két kisgyermek anyukája vagyok. Mivel más szülőkhöz hasonlóan, nap, mint nap én is megfordulok az óvodában, ezért bizonyára sokan már látásból ismernek.
Az iskolába lépés egy izgalmakkal teli, sorsdöntő esemény a családok életében. Én abban hiszek, hogy egy olyan iskolát kell biztosítani a gyerekek számára, ahol boldog gyerekek maradhatnak, ahol megtanulhatnak tanulni, megismerhetik önmagukat, és a körülöttük lévő világ dolgait is. Szeretem, ha a gyerekek vidáman, jókedvűen járnak iskolába. Célom, egy olyan biztonságos, szeretetteljes környezet kialakítása, ahová szívesen járnak a gyerekek és jól érzik magukat. Kisiskolás korban nagy jelentősége van a játéknak. Mivel fontos számomra a tanulás megszerettetése, óráimat sok mozgással, mesével, játékos feladatokkal próbálom még színesebbé és izgalmasabbá varázsolni. Emellett elengedhetetlennek tartom a szülőkkel való jó együttműködést, ami megalapozza a kiegyensúlyozott iskolai éveket.
Nagy szeretettel és izgatottan várom a leendő kis elsőseimet, hogy együtt fedezzük fel a betűk és számok világát és együtt ismerjük meg az iskolai élet örömteli és vidám mindennapjait.

Eszti néni