A Sárvári Tankerületi Központ EFOP 3.3.5-19-2020-00016 pályázatának keretében iskolánk 97 tanulója vesz részt Csodaszarvas élményheteken.

A június 21-i héten 15 hetedikesünk Bakonyjákón töltött 6 napot Nomád, kaland tematikájú táborban, itthon pedig az 1-2.osztályosok sport- , az 5.osztályosok Nemzeti-és kulturális identitás, hagyományőrzés tematikájú programon vettek részt.

A június 28-i héten 2 csoportunk szerveződött: a 3-4.évfolyamosok sport élményhéten, a 6.osztályosok Környezetvédelem, természetvédelem élményhéten ötvözhetik az informális tanulást a kikapcsolódással, szórakozással.

A sárvári és soproni kirándulások, a fürdőlátogatás, az iharkúti-és bakonyi túrák mellett számtalan mozgásos-, játékos-, kézműves és kreatív alkotó tevékenységet végeznek tanulóink a 2 hét alatt.

A bentlakásos táborban a napi ötszöri, a napközis táborokban a napi négyszeri étkezést is biztosítjuk tanulóinknak a projekt keretében.

Minden tanulónknak egy felszereléscsomag is jár az élményhéthez, amiben az élményhét jellegétől függően tisztálkodószerek, törölköző, sporttáska, kulacs, uzsonnásdoboz, napvédő krém található.

A mi iskolánkon kívül a tankerületből még 13 iskola vesz részt a pályázatban, összesen 1305 tanuló bevonásával.

Huszár Judit
igazgató, a projekt szakmai vezetője